انتقال ۲۵۳ نفر دیگر از شهروندان ترکیه از کویت

گروه ۲۵۳ نفره از شهروندان ترکیه مقیم کویت در راستای مقابله با کووید-۱۹ به آنکارا بازگردانده و به محل قرنطینه در یوزگات منتقل شدند.

۱۰.۰۵.۲۰۲۰
انتقال 253 نفر دیگر از شهروندان ترکیه از کویت

آنکارا/ خبرگزاری آناتولی

شرکت هواپیمایی «ترکیش ایرلاینز» امروز ۲۵۳ نفر دیگر از شهروندان ترکیه مقیم کویت را به فرودگاه اسن بوغای آنکارا منتقل کرد.

این شهروندان پس از ورود به فرودگاه و انجام معاینات پزشکی لازم در راستای مقابله با ویروس کرونا «کووید-۱۹» برای گذراندن دوره قرنطینه ۱۴ روزه به خوابگاه‌های دانشجویی در استان یوزگات انتقال یافتند.

گفتنی است روند بازگرداندن شهروندان ترک مقیم خارج که مایل به بازگشت به وطن هستند، به دستور رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه از هفته‌های گذشته آغاز شد.

عملیات بازگرداندن شهروندان ترکیه به ریاست فواد اوکتای، معاون رئیس‌جمهور و با همکاری وزارتخانه‌های امور خارجه، بهداشت و حمل‌ونقل کشور انجام می‌شود. تمامی امکانات لازم برای این شهروندان طی ۱۴ روز از سوی نهادهای مرتبط وزارتخانه‌های مذکور فراهم می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.