بازگشت آوارگان سوری به ادلب ادامه دارد

مشاوره رایگان تلفنی

هفت روز هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۸

فهرست مطالب
بازگشت آوارگان سوری به ادلب ادامه دارد

فهرست مطالب

بازگشت آوارگان سوری به ادلب ادامه دارد

بیش از ۲۷۱ هزار آواره سوری طی ۲.۵ ماه گذشته پس از برقراری آتش‌بس در ادلب به خانه‌های خود بازگشته‌اند.

۱۸.۰۵.۲۰۲۰
بازگشت آوارگان سوری به ادلب ادامه دارد

ادلب/خبرگزاری آناتولی

محمد حلاج، مدیر «گروه هماهنگی برای اقدام مدنی در شمال سوریه» در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی اظهار داشت: طی دو و نیم ماه گذشته پس از برقراری آتش‌بس در ادلب در ۶ مارس امسال ۲۷۱ هزار و ۳۵۶ آواره سوری به شهر و دیار خود بازگشته‌اند.

حلاج افزود: روند بازگشت غیرنظامیان و اهالی ادلب که پیش از این به علت حملات رژیم اسد و حامیانش مجبور به ترک خانه‌های خود شده بودند، ادامه دارد.

وی همچنین گفت: مین‌های باقیمانده در ادلب هنوز هم جان غیرنظامیان را تهدید می‌کند.

به گفته وی خطر شیوع ویروس کرونا، شرایط ناگوار در اردوگاه‌های شلوغ و وضعیت امن ناشی از آتش‌بس باعث بازگشت سوری‌ها به خانه‌های خود شده است.

از سوی دیگر غیرنظامیان آواره که رژیم اسد و گروه‌های تروریستی مورد حمایت ایران خانه‌های‌شان را به تصرف خود در آورده‌اند و در حال حاضر در اردوگاه‌های پناهجویان واقع در مرز ترکیه زندگی می‌کنند، غلی‌رغم تمامی این شرایط سخت ترجیح می‌دهند به زندگی خود در این اردوگاه‌ها ادامه دهند.

انتظار می‌رود در صورت ادامه آتش‌بس در ادلب، غیرنظامیان بیشتری به شهر و دیار خود بازگردند.

Rate this post
logo shayan
logo shayan

ارائه دهنده خدمات مهاجرتی و اقامتی برای ایرانیان در کشور ترکیه که شامل خدمات: خرید ملک، رهن ملک، شهروندی، تحصیل، پزشکی و ... در کشور ترکیه.

اقامت ترکیه

اخد اقامت ترکیه

خرید مسکن در ترکیه

خرید ملک در ترکیه

تحصیل در ترکیه

تحصیل در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *