برف و شکوفه در ایغدیر ترکیه؛ شهری که بهار دیر به آن می‌رسد

مشاوره رایگان تلفنی

هفت روز هفته از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب

فهرست مطالب
برف و شکوفه در ایغدیر ترکیه؛ شهری که بهار دیر به آن می‌رسد

فهرست مطالب

برف و شکوفه در ایغدیر ترکیه؛ شهری که بهار دیر به آن می‌رسد

فصل بهار در استان ایغدیر ترکیه دیرتر از سایر مناطق می‌رسد و این روزها در حالیکه برف روی تپه‌ها نشسته، درختان شکوفه داده‌اند.

۲۷.۰۵.۲۰۲۰
برف و شکوفه در ایغدیر ترکیه؛ شهری که بهار دیر به آن می‌رسد

ایغدیر/ خبرگزاری آناتولی

فصل بهار در استان ایغدیر در آناتولی شرقی ترکیه که به دلیل ویژگی‌های اقلیمی منحصر این استان به خاطر قرار گرفتن در دره‌ای بین کوه‌های آراس (ارس) یک ماه دیرتر از سایر مناطق فرا می‌رسد.

علی رغم اینکه دمای هوا در مرکز ایغدیر به بالای ۳۵ درجه می‌رسد، برف روستا‌های این استان ذوب نشده و بوی فصل بهار به تازگی به مشام می‌رسد.

در این روستاها که در ارتقاع ۲۰۰۰ متری از سطح دریا قرار دارند، درختان این روزها شکوفه داده‌اند.

دکتر بلقیس موجا ییغیت، عضو هیئت علمی دانشگاه فنی ایغدیر که در خصوص تنوع گیاهی در این منطقه تحقیق می‌کند، در این زمینه به خبرنگار «آناتولی» گفت: روستاهای اطراف در این مقطع از سال جلوه‌ای باشکوه از گل‌های رنگارنگ را به نمایش می‌گذارند. ارتفاع بالای این روستا‌ها از سطح دریا موجب شده است تا طبیعت یک ماه دیرتر جان بگیرد.

Rate this post
logo shayan
logo shayan

ارائه دهنده خدمات مهاجرتی و اقامتی برای ایرانیان در کشور ترکیه که شامل خدمات: خرید ملک، رهن ملک، شهروندی، تحصیل، پزشکی و ... در کشور ترکیه.

اقامت ترکیه

اخد اقامت ترکیه

خرید مسکن در ترکیه

خرید ملک در ترکیه

تحصیل در ترکیه

تحصیل در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *