تاجزاده: اجباری کردن حجاب از ابتدا اشتباه بود

مشاوره رایگان تلفنی

هفت روز هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۸

فهرست مطالب
تاجزاده: اجباری کردن حجاب از ابتدا اشتباه بود

فهرست مطالب

مصطفی تاجزاده با انتقاد از اجباری شدن حجاب برای زنان ایرانی در شبکه اجتماعی اینستاگرام در حساب توییتری خود نوشت اجباری کردن حجاب از ابتدا اشتباه بود.

۲۰.۰۵.۲۰۲۰
تاجزاده: اجباری کردن حجاب از ابتدا اشتباه بود

استانبول/ خبرگزاری آناتولی

مصطفی تاجزاده، فعال سیاسی ایرانی در حساب توییتر خود نوشت: اجباری کردن حجاب از ابتدا اشتباه بود و به نفی اصل حجاب در قشرهای وسیعی از مردم به ویژه جوانان انجامید است.

تاجزاده نوشت: “برخورد با کسانی که موی خود را در اینستاگرام نپوشانند”، اشتباهی بزرگتر است زیرا نیروی انتظامی را به رویارویی با مردم می کشاند و به نارضایتی ها دامن می زند.

گفتنی است، پلیس فتای ایران کشف حجاب در فضای مجازی را تخلف اعلام کرد و از برخورد قانونی با افراد متخلف خبر داد.

به گفته سرهنگ پاشایی، معاون اجتماعیی پلیس فتا ناجا، در این مورد هیچ تفاوتی میان افراد پرطرفدار و افرادی که دنبال کنندگان کمتر یا بیشتری دارند، وجود ندارد و قانون در برابر همه یکسان برخورد خواهد کرد.

Rate this post
logo shayan
logo shayan

ارائه دهنده خدمات مهاجرتی و اقامتی برای ایرانیان در کشور ترکیه که شامل خدمات: خرید ملک، رهن ملک، شهروندی، تحصیل، پزشکی و ... در کشور ترکیه.

اقامت ترکیه

اخد اقامت ترکیه

خرید مسکن در ترکیه

خرید ملک در ترکیه

تحصیل در ترکیه

تحصیل در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *