رئیس مجلس ترکیه: فرانسه باید از ایجاد بحران در لیبی بپرهیزد

رئیس مجلس ملت کبیر ترکیه تاکید کرد که رئیس‌جمهور فرانسه باید از ایجاد بحران در لیبی اجتناب کند.

۲۳.۰۶.۲۰۲۰
رئیس مجلس ترکیه: فرانسه باید از ایجاد بحران در لیبی بپرهیزد

آنکارا/ سینان اوسلو/ خبرگزاری آناتولی

مصطفی شنتوپ، رئیس مجلس ملت کبیر ترکیه با انتشار چند رشته پیام توئیتری به اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه علیه نقش ترکیه در لیبی و دریای مدیترانه واکنش نشان داد.

وی تاکید کرد: “نقش ترکیه در لیبی مطابق با قوانین بین‌المللی بوده و هدف از آن حفظ صلح منطقه‌ای است. اگر ماکرون واقعا برای صلح در لیبی اهمیت قائل است، باید از ایجاد بحران در این کشور اجتناب و درک کند که حمایت از حفتر نتیجه‌ای نخواهد داد”.

وی در یکی از این پیام‌هایش اظهار داشت: “ماکرون فواصل زمانی معین انتقادات خود از ترکیه را تکرار می‌کند. این انتقادات چیزی غیر از ادعاهای بی‌منطق نیست که از دلتنگی برای دوره استعماری و عدم درک معادلات جدید جهان ناشی می‌شود و روابط ریشه‌دار میان ترکیه و فرانسه را خدشه‌دار می‌کند”.

شنتوپ همچنین افزود: “ماکرون به‌عنوان رهبری که از نظر هموطنانش در بسیاری از زمینه‌ها به‌ویژه مقابله با شیوع کرونا ناکام است، تلاش می‌کند موضوعات مورد بحث را با اظهار نظر علیه ترکیه تغییر دهد. این تلاش جلوه‌ای از ناتوانایی وی در عرصه سیاست است. ماکرون باید موقعیت ترکیه را درک و مطابق با آن عمل کند”.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.