روسیه، بزرگترین واردکننده مرکبات از ترکیه

مشاوره رایگان تلفنی

هفت روز هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۸

فهرست مطالب
روسیه، بزرگترین واردکننده مرکبات از ترکیه

فهرست مطالب

ترکیه در دوره ژانویه-نوامبر امسال یک میلیون و ۲۲۹ هزار تن انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش و گریپ فروت به ۷۴ کشور صادر کرده که در صدر آنها روسیه جای دارد.

۰۸.۱۲.۲۰۱۹

روسیه، بزرگترین واردکننده مرکبات از ترکیه

ترابزون/خبرگزاری آناتولی

بر اساس داده های اتحادیه صادرکنندگان منطقه شرق دریای سیاه، ترکیه در دوره ژانویه-نوامبر امسال یک میلیون و ۲۲۹ هزار تن انواع مرکبات؛ شامل پرتقال، نارنگی، لیموترش و گریپ فروت به ارزش ۵۶۰ میلیون و ۷۴ هزار و ۷۹۰ دلار به ۷۴ کشور صادر کرده است.

بیشتر این محصولات به روسیه صادر شده است. ترکیه طی این مدت ۳۹۳ هزار و ۵۴۸ تن مرکبات به روسیه فروخته و ۲۱۴ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۴۹۴ دلار درآمد کسب کرده است.

عراق با ۶۴ میلیون و ۸۸۵ هزار و ۲۶۱ دلار، اوکراین با ۶۰ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۸۰۴ دلار، رومانی با ۲۹ میلیون و ۷۰ هزار دلار و عربستان سعودی با ۲۳ میلیون و ۹۴۶ هزار و ۱۹۲ دلار در رده های بعدی قرار دارند.

ترکیه همچنین به اسرائیل، لیبی، سنگال، روآندا، میانمار، ایران، تایوان و فیجی که سال گذشته مرکبات نفروخته امسال صادرات آن را انجام داده است.

صافت کالیونجی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان منطقه شرق دریای سیاه در گفتگو با آناتولی اظهار داشت:

«در آینده به کشورهای بیشتری مرکبات صادر می‌کنیم و بدین ترتیب میزان آن را افزایش بیشتری خواهیم داد. با کاهش دمای هوا تقاضا از روسیه افزایش یافته است. لذا طی ماه‌های آینده میزان صادرات ترکیه به روسیه بازهم افزایش خواهد یافت».

Rate this post
logo shayan
logo shayan

ارائه دهنده خدمات مهاجرتی و اقامتی برای ایرانیان در کشور ترکیه که شامل خدمات: خرید ملک، رهن ملک، شهروندی، تحصیل، پزشکی و ... در کشور ترکیه.

اقامت ترکیه

اخد اقامت ترکیه

خرید مسکن در ترکیه

خرید ملک در ترکیه

تحصیل در ترکیه

تحصیل در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *