تمام میادین و خیابان‌های شهر استانبول ترکیه در نخستین روز منع آمدوشد خالی از جمعیت شده است.

۱۸.۰۴.۲۰۲۰
سکوت شهر تاریخی و توریستی استانبول در ایام منع رفت‌وآمد

استانبول/خبرگزاری آناتولی
پس از اجرای مقررات منع رفت‌وآمد در کلانشهرهای ترکیه که در راستای مبارزه با ویروس کرونا (کووید-۱۹) انجام می‌شود، خیابان‌ها و محلات استانبول را نیز سکوت فراگرفته و کاملا خلوت شده است.
این محدودیت به مدت ۴۸ ساعت در ۳۰ کلانشهر و استان زونقولداغ اعمال می شود و نیروهای پلیس نیز با گشت‌زنی و رفت و آمد مردم را کنترل می‌کنند.

نانوایان و کادر پزشکی و درمانی از این قاعده مستثنی هستند. نانوایی‌های دو محله «ایوب سلطان» و «آرناووت کؤی» از ساعات اولیه صبح امروز کار خود را آغاز کرده و نان در اختیار مردم می‌گذارند.

خیابان‌ها و میادین شلوغ مناطقی؛ مانند کادی کؤی، اوسکودار، مال تپه و جاده بغداد در بخش آسیایی استانبول نیز تماما خالی شده و کبوتران و مرغان دریایی جای انسان‌ها را پر کرده‌اند.

-گشت‌زنی پلیس و ماموران شهرداری در خیابان‌ها

در بخش اروپایی نیز میادین و خیابان‌های مناطق فاتح، بشیکتاش، ساری‌یئر و بی‌اوغلو خالی شده و پلیس اتومبیل‌ها را متوقف و بازرسی می‌کند. ماموران شهرداری نیز در حال نظافت معابر هستند.

ایستگاه‌های مترو، تراموای و اتوبوس خالی از جمعیت هستند. میدان سلطان احمد، موزه ایاصوفیه و بازار بزرگ استانبول شاهد سکوت مطلق است. این منطقه تجاری و گردشگری همواره میزبان میلیون ها بازدیدکنندگان داخلی و خارجی بوده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *