وزیر صنایع و فن آوری ترکیه گفت که طی دوره همهگیری کرونا نزدیک به ۲۵۰ میلیون ماسک میان شهروندان و کادر درمان ترکیه توزیع شده است.
۰۲.۰۵.۲۰۲۰
آنکارا/خبرگزاری آناتولی
مصطفی وارناک، وزیر صنایع و فن آوری ترکیه در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی با اشاره به اینکه در ترکیه کمبود گان و ماسک وجود ندارد، گفت: طی دوره همهگیری کرونا نزدیک به ۲۵۰ میلیون ماسک میان شهروندان و کادر درمان توزیع شده است.
وارناک با اشاره به اهدای تجهیزات پزشکی مرتبط با مبارزه ویروس کرونا توسط ترکیه به بسیاری از کشورهای جهان، اظهار داشت: ۱۲۰ کشور خواهان کمک از ترکیه شدند. تاکنون نیز به ۵۵ کشور ماسک و گان پزشکی ارسال کردیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تولید انبوه دستگاه تنفس مصنوعی در داخل ترکیه اشاره کرد و افزود: دستگاه تنفس مصنوعی در مقایسه با دستگاه های ساخت خارج از مزیت های زیادی برخوردار است.
Rate this post
بدون دیدگاه