پخش شبکه‌های پرس‌تی‌وی و آی‌فیلم ایران به دلیل بدهی قطع شد

ماهواره‌های گالکسی ۱۹ و پاک‌ست پخش شبکه‌های ایرانی آی فیلم انگلیسی و پرس‌ تی وی را به دلیل بدهی قطع کردند.

۲۰.۰۶.۲۰۲۰
پخش شبکه‌های پرس‌تی‌وی و آی‌فیلم ایران به دلیل بدهی قطع شد

استانبول/ خبرگزاری آناتولی

ماهواره‌های گالکسی ۱۹ و پاک‌ست پخش شبکه‌های ایرانی «آی فیلم» انگلیسی و «پرس‌ تی وی» را به دلیل بدهی قطع کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روابط‌ عمومی برون‌ مرزی صدا و سیمای ایران اعلام کرد قطع دو شبکه پرس‌تی‌وی و آی‌فیلم انگلیسی آغاز شده است. ماهواره‌ها در ابتدا قطع پاره‌وقت و کوتاه‌مدت را در دستور کار قرار می‌دهند و آرام آرام وارد قطع ۲۴ ساعته شبکه‌ها می‌شوند. البته برخی از ماهواره‌ها مثل پاک‌ست، کانال اردوی شبکه سحر را از ابتدا، به صورت ۲۴ ساعته قطع کرد.

پیش از این ماهواره‌های گالکسی ۱۹ و پاک‌ست به کانال انگلیسی به این شبکه‌ها هشدار داده بودند تا جمعه ۱۹ ژوئن بدهی خود را به این ماهواره‌ها پرداخت کنند، در غیر این صورت پخش آن‌ها قطع می‌شود.

پیش از این شبکه الکوثر از ماهواره یوتل ست و کانال اردوی شبکه سحر از پاک ست قطع شده‌اند و رادیو دری معاونت برون مرزی هم امکان پخش خود از طریق موج اف ام را در افغانستان از دست داده است.

دلیل این قطعی‌ها تراکم بدهی ارزی تسویه نشده صدا و سیمای ایران به پخش کننده‌های شبکه‌های برون مرزی عنوان شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *