کرونا در ایران؛‌ فوت ۷۲ بیمار دیگر/‌ وضعیت خوزستان همچنان قرمز است

سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد تعداد شهرهای با وضعیت قرمز در خوزستان از ۱۶ به ۹ رسیده است اما کماکان وضعیت این استان قرمز است.

۰۷.۰۶.۲۰۲۰
کرونا در ایران؛‌ فوت 72 بیمار دیگر/‌ وضعیت خوزستان همچنان قرمز است

استانبول/ خبرگزاری آناتولی

کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت ایران گفت: وضعیت خوزستان همچنان قرمز است اما روند بیماریابی تقویت و موارد بستری در هفته های اخیر در حال کاهش است.

وی همچنین گفت: تعداد شهرهای قرمز در استان خوزستان از ۱۶ به ۹ شهرستان رسیده است.

جهانپور درباره شرایط دیگر استان های ایران گفت: استان های هرمزگان و کردستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت ایران درباره آخرین آمار مربوط به شیوع ویروس کرونا توضیح داد: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۳۶۴ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد که از این تعداد ۶۴۸ مورد بستری شدند و جمع تعداد کل مبتلایان به ۱۷۱ هزار و ۷۸۹ نفر رسید.

وی با بیان اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۲ بیمار کووید جان خود را از دست داده اند افزود: مجموع جان باختگان این بیماری به ۸ هزار و ۲۸۱ نفر رسیده است. همچنین ۲ هزار و ۵۹۶ بیمار در شرایط وخیم قرار دارند.

به گفته جهانپور تا کنون ۱۳۴ هزار و ۳۴۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

جهانپور از انجام ۲۵ هزار تست در یک روز برای اولین بار خبر داد و آن را یک رکورد جدید خواند و گفت: تا کنون یک میلیون و ۸۴ هزار و ۸۵۷ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.