فهرست مطالب

صفر تا صد مهاجرت به کانادا

کشور کانادا یک کشور مهاجر پذیر است و سالانه مقصد بسیاری از مهاجران شده است. اگر به فکر بهبود شرایط زندگی، پیدا کردن فرصت های شغلی، تحصیل در دانشگاه های معتبر هستید، کانادا یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی است. در این مقاله تلاش کردیم اطلاعات مفیدی در باره مهاجرت به کانادا، روش های مهاجرت به کانادا و شرح هر یک از این روش ها بپردازیم. شما میتوانید با کمک کارشناسان و وکلای موسسه مهاجرتی شایان بهترین و مناسب ترین راه مهاجرت به کانادا را با توجه به شرایط خودتان، انتخاب کنید. با ما همراه باشید.

با کسب اطلاعات بیشتر پروسه مهاجرت خود را با اطمینان آغاز کنید

مهاجرت به کانادا، یکی از آرزوهای دیرین اکثر افرادی است که قصد مهاجرت به این کشور را دارند. اما متاسفانه بسیاری از افراد در این‌باره اطلاعات کافی ندارند و بیشتر اوقات تنها به گفته‌ها و شنیده‌های افرادی که تجربه مهاجرت به کانادا را دارند، اکتفا می‌کنند. حالیکه در واقع راههای مهاجرت به کانادا فراوانند و نکته مهم اینجاست که این روش‌ها از فردی به فرد دیگر متفاوت است و بدیهی است که انتخاب صحیح، انتخابی خواهد بود که با شرایط و موقعیت فرد متقاضی هم‌خوانی کامل داشته باشد.

البته در بدو امر ممکن است شرایط مهاجرت به کانادا برای همه افراد متقاضی وجود نداشته باشد اما با دانستن روش‌ها و شرایط مهاجرت به این کشور، می‌توان در جهت فراهم کردن موقعیت خود به شیوه صحیح و اصولی گام برداشت. در کسب اطلاعات کافی در این زمینه قطعا یک وکیل می‌تواند کمک شایانی به متقاضی مهاجرت کند. چراکه چنین فردی با توجه به شرایط و موقعیت هر فرد می‌تواند راهنمایی‌های لازم را ارائه دهد.

در این مقاله کلیه راه های مهاجرت به کانادا بیان می‌شود و مزایا و معایب هر کدام و نحوه اقدام برای آن‌ها توضیح داده خواهد شد. در نهایت نیز هزینه مهاجرت به کانادا مورد بررسی قرار می‌گیرد. با ما همراه باشید

مهاجرت به کانادا

راه های مهاجرت به کانادا

تعداد راه های مهاجرت به کانادا کم نیستند اما انتخاب هر کدام از این راه‌ها با توجه به شرایط و موقعیت هر فرد متفاوت خواهد بود. بسیاری از افراد در موضوع مهاجرت به کانادا یک دوست و یا آشنا را الگو خود قرار می‌دهند و سعی می‌کنند شرایط مهاجرت به کانادا را به همان شیوه برای خود فراهم کنند. در حالیکه چنین الگویی محکوم به شکست خواهد بود و ممکن است این افراد شرایط مورد نظر را هیچ وقت نتوانند محیا کنند. در حالیکه شاید با انتخاب دیگر روش‌های مهاجرت به کانادا، به سادگی ‌بتوانند به خواسته خود جامعه عمل بپوشانند. در واقع استفاده از صحبت‌های افرادی که تجربه مهاجرت به کانادا را دارند می‌تواند بسیار مفید باشد اما تا جایی که الگوی صرف افراد متقاضی قرار نگیرد.
از این رو توصیه می‌شود فرد قابل اعتماد و با تجربه‌ای همچون یک وکیل، جهت اخذ راهنمایی و مشاوره انتخاب شود تا به دور از غرض‌ورزی و احساسات بهترین مشاوره به متقاضیان ارائه شد.
از جمله راه های مهاجرت به کانادا که در حال حاضر وجود دارند می‌توان به مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق جاب آفر ،مهاجرت از طریق ازدواج، مهاجرت از طریق نیروی کار ماهر فدرال و اسکیلد تریدرز و… اشاره کرد. در ادامه در مورد هر کدام از راه های مهاجرت به کانادا توضیحات مفصل‌تری ارائه خواهد شد

راه‌های مهاجرت به کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا را می‌توان در شمار اولین روش‌های مهاجرت به کانادا محسوب کرد. چراکه اخذ اقامت دائم در این کشور پس از اتمام دوره تحصیل بسیار ساده خواهد بود. البته در این روش نیز نیاز به وجود شرایطی است که ممکن است برای همه افراد محیا نباشد.

 از جمله شرایطی که متقاضیان مهاجرت تحصیلی به کانادا بایستی دارا باشند عبارتند از: دارا بودن مدرک تحصیلی معتبر از یکی از موسسات آموزشی کانادا که دارای DLI پذیرش هم باشد، سلامت کامل جسمی و ذهنی، عدم هر گونه سوء پیشینه، دارا بودن تمکن مالی کافی جهت تامین هزینه‌های یک سال زندگی و تحصیل در این کشور و اینکه متقاضیان بتوانند به آفیسر خود ثابت کنند که پس از اتمام دوره تحصیل قصد برگشت به کشور خود را نخواهند داشت.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری

یکی دیگر از راه های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری است. همانطور که از نام این نوع مهاجرت مشخص است اصلی‌ترین شرایط مهاجرت به کانادا در این روش، دارا بودن سرمایه نسبتا بالایی است. البته میزان سرمایه با توجه به نوع بیزینس و کسب و کار مدنظر و یا کوچکی و بزرگی آن متفاوت خواهد بود اما در هر حال حداقل سرمایه‌ای که بایستی جهت این نوع از مهاجرت کنار گذاشت حداقل 100هزار دلار تا 500 هزار دلار خواهد بود.
از برنامه‌های سرمایه‌گذاری در کانادا می‌توان به ثبت شرکت در کانادا، خرید فرانچایز در کانادا، خرید بیزینس در کانادا و برنامه ICT در کانادا اشاره کرد. جهت استفاده از هرکدام از این برنامه‌ها به سرمایه و تخصص کافی نیز نیاز است و لازم است که متقاضی، دارای سابقه مالکیت و یا مدیریت ارشد در حوزه کسب و کار مربوطه نیز باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق خرید ملک

خرید ملک نیز در شمار یکی از راه های مهاجرت به کانادا است که در واقع به نوعی همان طریق سرمایه‌گذاری در این کشور است که در قسمت قبل توضیحات مفصل آن ارائه شد.

مهاجرت کاری به کانادا

از دیگر راه های مهاجرت به کانادا که متقاضیان بیشتری نسبت به سایر روش‌ها دارد، مهاجرت کاری به کانادا است. مهاجرت کاری به کانادا در ردیف یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به کانادا است که بیشترین تقاضا را بعد از مهاجرت تحصیلی به خود اختصاص داده است. در این روش متقاضیان از دو طریق می‌توانند برای اخذ ویزای کاری اقدام کنند.
روش اول از طریق اسکیل ورکر و روش دوم از طریق جاب آفر است. در روش اسکیل ورکر فرد باید تخصص و مهارت کافی برای اشتغال در یکی از شغل‌های پیشنهادی کانادا که برای آن تقاضا وجود دارد را داشته باشد و در روش دوم که در ادامه بیشتر در مورد آن توضیح داده می‌شود باید متقاضی یک کارفرما و یا شرکت معتبر جهت استخدام خود در این کشور بیابد.

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری از طریق جاب آفر یا پیشنهاد کار

یکی از زیر مجموعه‌های ویزای کاری کانادا از طریق جاب آفر و یا پیشنهاد کاری است.
در این روش متقاضی باید از طریق یک شرکت در کانادا استخدام شود که البته منظور هر شرکتی نیست و شرکت مورد نظر بایستی معتبر باشد و از طرفی دیگر فرد متقاضی نیز باید دارای سطح شغلی تخصصی و یا فنی معتبر باشد. ناگفته نماند که از این طریق، اقامت موقت یک‌ساله داده می‌شود و امکان اینکه این اقامت به اقامت دائم تبدیل شود با وجود شرایطی وجود دارد.

نکته قابل توجه در این شیوه مهاجرتی این است که گاها به عنوان شیوه ای که نیاز به مدرک زبان ندارد هم محسوب می‌شود. البته در همه شغل‌ها چنین نیست و بیشتر در شغل‌های یدی چنین است و در این مشاغل، صرف اینکه زبان فرد متقاضی در حد رفع نیاز کاری وی باشد معمولا کفایت می‌کند.

مهاجرت به کانادا به وسیله اکسپرس اینتری

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری نیز از دیگر راه‌های محبوب مهاجرت به کانادا است. اکسپرس اینتری به معنای ورود سریع است و از آنجایی که فرآیند مهاجرت و اخذ ویزا و سایر شرایط مهاجرت، معمولا بسیار دشوار و گاها طاقت فرسا است، کشور کانادا یک سیستم آنلاین را طراحی کرده است تا متقاضیان مهاجرت به این کشور بتوانند با ورود به این سامانه مشخصات و مهارت خود را وارد کنند.

در این روش چنانچه شرایط متقاضیان، با آنچه از نظر نیروی کار و سایر شرایط مقبول کشور کانادا باشد، از طریق این کشور، برای این افراد که اقدام به ثبت نام در این سامانه نموده‌اند دعوت نامه فرستاده می‌شود.

البته ناگفته نماند که طبق شرایط و مهارت هر فرد به او امتیاز داده می‌‌شود و چنانچه امتیاز فرد به حد قابل قبول برسد دعوت‌نامه ارسال می‌شود.

از مهم‌ترین شرایط مهاجرت به کانادا از این طریق دارا بودن مهارت و تخصص و تبحر است. همچنین نیاز به مدارک معتبری است که گویای این مهارت و تخصص‌ها باشد. در ادامه 3 مورد از مهم‌ترین برنامه‌های این سامانه آنلاین معرفی می‌شود.

بررسی امکان پذیری مهاجرت از روش اکسپرس انتری

بررسی امکان پذیری مهاجرت از روش آریما

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

مهاجرت به کانادا از طریق جذب نیروی کار ماهر فدرال یا به اختصار FSWP

یکی از روش‌هایی که در برنامه اکسپرس اینتری طراحی شده است، و جزء 3 برنامه اصلی این برنامه محسوب می‌شود، برنامه نیروی کار ماهر فدرال (FSWP) است. در این روش متقاضیان دارای تخصص کاری، می‌توانند نام نویسی کنند و در مدت زمانی تقریبا 6 ماهه در صورت کسب امتیاز و واجد شرایط بودن، می‌توانند اقامت دائم این کشور را به دست بیاورند.

مهاجرت به کانادا از طریق جذب نیروی کار ماهر اسکیلد تریدز یا به اختصار FSTP

یکی دیگر از برنامه‌های اکسپرس اینتری برنامه نیروی کار ماهر اسکیلد تریدز (FSTP) است. در باب این برنامه مهاجرتی توضیحات لازم ارائه شد و گفته شد که بایستی نام نویسی صورت گیرد اما در این برنامه که از زیر شاخه‌های اکسپرس اینتری است افرادی با مهارت‌های خاصی نام‌نویسی می‌کنند. از جمله این افراد می‌توان به فلزکار، آهنگر، قالب ساز، ماشین کار وسایل نقلیه، برقکار صنعتی و خانگی و… اشاره کرد.

در واقع این روش یکی از روش‌های مطمئن جهت اخذ اقامت دائم در کانادا است. البته افراد متقاضی بایستی دارای مدارک قابل تایید در این کشور نیز باشند و مدرک زبان آیلتس5/5 هم داشته باشند.

بررسی امکان پذیری مهاجرت ویژه کارگران ماهر
وکیل مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار (CEC)

یکی دیگر از زیر مجموعه‌های برنامه اکسپرس اینتری، تجربه کار و یا همان (CEC) است. این برنامه مختص افرادی است که در کشور کانادا دارای سابقه کاری یک ساله هستند. روش کار این برنامه به این صورت است که با توجه به مهارت و کار متقاضی به وی امتیاز می‌دهد و در صورتی‌که متقاضی از طریق این برنامه بتواند امتیاز لازم را کسب کند می‌تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام کند.

حداکثر امتیاز مورد نیاز در این برنامه 1200 امتیاز است. فرد متقاضی بایستی 3 ماه قبل از ثبت درخواست خود در این برنامه، امتیاز مورد نظر را کسب نموده باشد. این برنامه از بین واجدین شرایط که بیشترین امتیاز را دارند قرعه‌کشی می‌کند و افرادی که دارای امتیاز لازم باشند پس از قرعه‌کشی از طرف این کشور دعوت‌نامه دریافت می‌کنند.

البته برخی شرایطی وجود دارند که به بالا رفتن امتیاز متقاضیان کمک می‌کنند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به: دارا بودن مشاغل در ردیف NOC (یعنی رده کار مربوطه در سطح مشاغل A یا B)، سطح بالای زبان انگلیسی متناسب با شغل مورد نظر و همینطور سابقه کاری 12 ماهه، اشاره کرد.

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج، از ساده‌ترین روش‌های مهاجرت به کانادا است. در این شیوه مهاجرت، همسر فرد متقاضی بایستی شهروند و یا دارای اقامت دائم در این کشور باشد و از این طریق برای همسر خود ویزای ازدواج اخذ کند. در این روش، همسر فرد متقاضی که شهروند و یا دارای اقامت دائم کانادا است، ویزای اسپانسرشیپی برای همسر خود می‌گیرد و درخواست اقامت دائم او را می‌دهد.

مهاجرت از طریق ثبت شرکت در کانادا

یکی از راه های مهاجرت به کانادا که دایره انتخاب گسترده‌ای در اختیار متقاضیان مهاجرت به این کشور می‌گذارد، مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت است. در واقع نوع شرکتی که ثبت می‌شود اهمیت چندانی ندارد و هر شرکتی که به نوعی اشتغال‌زایی ایجاد کند، را شامل می‌شود.

از جمله نمونه‌هایی از شرکت‌های قابل ثبت در کانادا می‌توان شرکت برنامه‌نویسی، شرکت تولید محتوا، شرکت طراحی سایت و سئو، شرکت تولیدی، خدماتی و… را نام برد.

اولین قدم در ثبت شرکت در کانادا این است که متقاضی بایستی یک واحد تجاری را برای شروع فعالیت خود در نظر بگیرد و کارهای مربوط به ثبت شرکت را انجام دهد. سپس متقاضی با ارائه مدارک قانونی مورد نیاز باید بتواند اداره مهاجرت کانادا را برای مدیریت کسب و کار خود قانع کند. لازم به ذکر است که در این مرحله حضور فرد متقاضی به عنوان مدیر واحد تجاری مورد نظر الزامی است.

در صورتی که متقاضی بتواند با ارائه مدارک خود و اثبات شایستگی برای مدیریت کسب و کار مورد نظر، اداره کار کانادا را مجاب کند، قادر خواهد بود که نامه LMIA را از اداره کار کانادا دریافت کند. اخذ این نامه و ارائه آن به اداره مهاجرت کانادا و تایید شدن آن، می‌تواند منجر به دریافت ویزای کاری از این کشور شود.

در این روش در صورتیکه متقاضی متاهل باشد، این درخواست توسط همسر فرد متقاضی هم می‌تواند داده شود و وی می‌تواند ویزای کاری را دریافت کند.

در واقع با اخذ ویزای کاری از طریق ثبت شرکت، فرزندان فرد متقاضی قادر خواهند بود که به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنند و از امکانات این کشور استفاده کنند.

مهاجرت از طریق ثبت شرکت در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی و یا به عبارت دیگر اسپانسر شیپی است. در این روش مهاجرت بایستی یکی از اعضای خانواده فرد متقاصی دارای تابعیت و یا اقامت دائم در این کشور باشد. در واقع این فرد تعهد می‌دهد که از متقاضی مهاجرت به کانادا حمایت مالی می‌کند و به نحوی وی را ساپورت مالی می‌کند. البته در این روش مهاجرتی نیز برای فرد اسپانسر محدودیت‌ها و شرایطی تعریف شده است که چنانچه خویشاوند مورد نظر فرد متقاضی، واجد آن‌ شرایط نباشد امکان اعطای ویزای خویشاوندی به فرد متقاضی وجود ندارد.

از جمله شرایطی که اسپانسر بایستی دارا باشد می‌توان به فقدان سابقه کیفری، تمکن مالی، تکمیل فرم‌های مورد نیاز و ارائه آن‌ها به اداره مهاجرت کانادا، عدم استفاده از قانون اسپانسری در 5 سال گذشته، عدم دریافت هرگونه هزینه‌های دولتی از کانادا، عدم ورشکستگی و… اشاره کرد.
لازم به ذکر است که مهاجرت خویشاوندی، یک طریقه مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان است و از این نظر برای افرادی که مدرک زبان ندارند می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی

 مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی نیز اگرچه می‌تواند یکی از راه‌های مهاجرت به کانادا محسوب شود اما در واقع از روش‌های اقامت دائم محسوب نمی‌شود و بیشتر به افرادی توصیه می‌شود که هنوز در تصمیم خود برای مهاجرت مردد هستند و با اخذ ویزای توریستی به این کشور سفر می‌کنند تا شرایط زندگی در این کشور را مورد ارزیابی قرار دهند.

این افراد در صورتی که پس از اخذ ویزای توریستی قصد ماندن در این کشور را داشته باشند، لازم است پس از اخذ تصمیم خود، جهت ویزای تحصیلی و یا کاری اقدام کنند. چراکه ویزای توریستی به تنهایی اجازه اقامت دائم به متقاضیان مهاجرت به کانادا را نمی‌دهد.

در این روش، فرد متقاضی بایستی هزینه‌های اقامت در کانادا در مدت دارا بودن ویزای توریستی را دارا باشد، چرا که در این دوران اجازه کار به فردی که دارای ویزای توریستی هست داده نمی‌شود.
البته ناگفته نماند که اخذ ویزای توریستی هم گاها با سختگیری‌هایی همراه است اما در صورتیکه فرزند و یا خویشاوندان درجه یک فرد متقاضی در این کشور باشند و یا اینکه متقاضی سابقه سفر به کشورهای حوزه شینگن را دارا باشد، امکان اخذ ویزای توریستی برای متقاضی راحت‌تر خواهد بود.

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به کانادا، خود اشتغالی است. همانطور که از نام این روش مهاجرتی مشخص است، فرد متقاضی بایستی شرایط و امکان خود اشتغالی در این کشور را دارا باشد. به عنوان مثال دارای حداقل 2 سال سابقه شرکت موثر و فعالانه در فعالیت‌های فرهنگی، هنری و یا ورزشی در سطح جهانی باشد.

البته فردی که این روش مهاجرتی را انتخاب می‌کند در واقع باید تمایل داشته باشد که در کانادا همچنان خود اشتغال باقی بماند و به عبارت دیگر توانایی مالی راه‌اندازی یک کسب و کار را در این کشور داشته باشد و بتواند خود و خانواده‌اش را تحت پوشش مالی خود قرار دهد. به تعبیری دیگر، فرد خود اشتغال نباید برای کشور کانادا هزینه‌بر باشد. چراکه در حقیقت کشور کانادا با این امید به چنین فردی ویزا می‌دهد که نقش موثری در فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و… این کشور ایفا کند.

فلذا بدیهی است که هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ویزای خود اشتغالی نسبتا بالا خواهد بود.

بررسی امکان پذیری مهاجرت از روش خوداشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق هنری

مهاجرت به کانادا از طریق هنری و یا به عبارت دیگر ویزای هنرمندان زیر مجموعه‌ای از همان ویزای خود اشتغالی است. در واقع در این روش مهاجرتی فرد متقاضی باید در حرفه هنری مورد نظر به تخصص و تبحر کافی رسیده باشد و در این زمینه نیز دارای رزومه و مدارک معتبر قابل ارائه به کشور کانادا باشد.

البته ناگفته نماند که به هر هنری در کشور کانادا ویزای هنرمندی اعطا نمی‌شود و لازم است که هنر و حرفه‌ فرد متقاضی در ردیف هنرهای مورد قبول کشور کانادا باشد. البته در اعطای این نوع ویزا جهت مهاجرت به کانادا نیز متقاضی بایستی مدارک دیگری را نیز ارائه دهد و در برخی از مواقع متقاضی ویزای هنرمندان بایستی بتواند کشور کانادا را مجاب کند که هنر او می‌تواند در فرهنگ و هنر این کشور تاثیر مثبت و قابل توجهی داشته باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های استانی

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های استانی را می‌توان یکی از زیر مجموعه‌های ویزای سرمایه‌داری مهاجرت به کانادا محسوب کرد. شیوه مهاجرت از این طریق که به صورت استانی در استان‌های مختلف کشور کانادا صورت می‌گیرد بدین شکل است که هر استانی با توجه به نیاز خود و نرخ بیکاری خود، شرایطی را برای متقاضیان مهاجرت به این کشور در نظر می‌گیرد و با کمک این روش مشکل کمبود سرمایه و بیکاری خود را کاهش می‌دهد.
در واقع استان‌های مورد نظر با توجه به نیاز خود درخواستشان را مطرح می‌کنند و هدف اصلی آن‌ها رشد اقتصادی و تولیدی استان مورد نظر است.
در مقابل نیز افراد خواهان مهاجرت نیز درخواست را می‌پذیرند و پس از طی مراحل قانونی فرد متقاضی پذیرفته شده، می‌توانند در ازای سرمایه‌ای که به این کشور وارد کرده‌ است، از خدمات تحصیلی، درمانی، بهداشتی، رفاهی و… در این استان بهره‌مند شوند.
لازم به ذکر است که لیست برنامه‌های استانی با توجه به نیاز هر استان هر ساله ارائه می‌شود و در واقع این موضوع را می‌توان به نوعی پیشنهاد از سوی این استان‌ها نسبت به متقاضیان مهاجرت به کانادا محسوب کرد.
همچنین ناگفته نماند که هر استانی با توجه به نیاز خود شرایطش را مشخص می‌کند از این‌رو بدیهی است که هزینه‌ مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های استانی در استان‌های مختلف متفاوت خواهد بود. البته از این نظر برای متقاضیان حق انتخابی ایجاد می‌شود که استان مورد نظر را با توجه به سرمایه خود برگزینند.
طبق آمار معمولا افرادی که تجربه مهاجرت به کانادا از این طریق را دارند، نسبتا از طریق مزبور رضایت دارند چراکه گاها این روش یک طریقه مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان هم محسوب می‌شود. در واقع در این روش صرف اینکه فرد متقاضی بتواند نیاز های خود را از طریق ارتباط ولو محدود پوشش دهد کافی است و معمولا به دادن آزمون زبان در این طریق مهاجرت نیازی نیست. البته این موضوع نیز ممکن است از استانی به استان دیگر متفاوت باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

پناهندگی نیز یکی از روش‌های مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود. البته بهتر است جزء گزینه‌های آخر و در صورتیکه هیچ راه دیگری وجود نداشته نباشد نسبت به این نوع مهاجرت اقدام شود.
در واقع شیوه پناهندگی همانطور که از نام آن مشخص است نوعی پناه بردن و طلب کمک کردن از دیگر کشورها است و مسلم است که برای همه افراد نمی‌تواند گزینه مناسبی باشد.
معمولا همه کشورها از پناهندگانی که به کشور آن‌ها، به دلیل برخی شرایط خاص، روی می‌آورند حمایت می‌کنند اما در این روش مهاجرت، برخی قوانین سخت و گاها اجباری به متقاضیان تحمیل می‌شود.
کشور کانادا نیز از این قاعده مستثنی نیست و به افرادی که بنا به دلایلی همچون تمایلات جنسی، فعالیت‌های سیاسی، جنگ‌زدگی و… دیگر قادر به ادامه زندگی و سکونت در کشور خود نباشند پناه می‌دهد.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

هزینه های مهاجرت به کانادا

یکی از موضوعات اصلی و مهم که پیش از اقدام برای مهاجرت به کانادا باید مورد بررسی قرار گیرد، هزینه‌ مهاجرت به کانادا است. البته برآورد این هزینه‌ها با توجه به نوع ویزایی که هر فرد قصد اخذ آن را دارد متفاوت است و بدیهی است که نمی‌توان هزینه مهاجرت به کانادا را به صورت کلی برآورد و محاسبه کرد و بایستی با توجه به نوع ویزایی که اخذ می‌شود هزینه‌ها به صورت مجزا تعریف و بررسی شوند.
البته چنانچه افرادی نوع مهاجرت خود را انتخاب کرده باشند می‌توانند از طریق وکیل مهاجرت به کانادا از هزینه‌های مهاجرت به این کشور مطلع شوند. به عنوان مثال یکی از این هزینه‌های دریافتی جهت مهاجرت به کانادا، این است که اداره مهاجرت کانادا از هر فرد متقاضی متناسب با نوع ویزای درخواستی وی، هزینه‌هایی را جهت بررسی اپلیکیشن آن ویزا اخذ می‌کند که به این هزینه دریافتی، Application Processing Free گفته می‌شود.

 سخن پایانی

در این مقاله اطلاعاتی کلی در مورد راه های مهاجرت به کانادا و شرایط و نحوه اقدام برای هر کدام ارائه شد. مسلم است که با توجه به اطلاعات ارائه شده، هر متقاضی متناسب با شرایط خود می‌تواند بهترین روش مهاجرت به این کشور را برگزیند.
البته بهتر است که پیش از هر اقدامی با کمک یک موسسه مهاجرتی که تخصص کافی در این زمینه دارد نیز مشورت شود تا انتخابی صحیح و مطلوب صورت گیرد.

مشاوره رایگان تلفنی

هفت روز هفته از ساعت ۹ صبح تا ۶ بعد از ظهر