چرا افراد در ترکیه اقدام به ثبت شرکت می نمایند؟
ترکیه یکی از کشورهای بسیار زیبای همسایه است که وضعیت اقتصادی آن در سالهای اخیر سبب شده است تا بسیاری از ایرانیان به فکر سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور بیفتند. موقعیت جغرافیایی این کشور نیز در کنار وضعیت اقتصادی خوب این کشور باعث شده است تا وضعیت ترکیه برای فعالان اقتصادی در حوزه بین المللی بسیار عالی باشد و افراد بتوانند به راحتی با دیگر کشورها ارتباط اقتصادی برقرار نمایند. در واقع شما می توانید با ثبت شرکت در ترکیه، به راحتی از دیگر کشورها کالا خریداری نمایید و آن را از هر گمرکی دریافت کنید. از همه مهمتر، با ثبت شرکت در این کشور، شما مالک صد در صد شرکت خود خواهید بود و هیچ شریک ترک دیگری نخواهید داشت.
مراحل ثبت شرکت در ترکیه
- اولین مرحله برای ثبت شرکت در ترکیه، این است که شما مکان شرکت را تعیین کنید. برای این منظور می توانید محلی را خریداری کرده و یا اجاره کنید.
- تنظیم اساسنامه شرکت و تکمیل فرم های مخصوص به ثبت شرکت
- اخذ شماره مالیاتی با مراجعه به اداره مالیات
- اساسنامه باید در دفتر اسناد رسمی به تایید برسد.
- برای ثبت شرکت به اداره بازرگانی مراجعه نمایید.
- چاپ روزنامه رسمی
- باید نمونه امضا و وکالت نامه باید در دفتر اسناد رسمی به تایید برسد.
- تکمیل فرم اداره دارایی و مراجعه به اداره برای بررسی اسناد و مدارک مربوطه
- بازرسان اداره دارایی از مکان شرکت بازدید کرده و آن را تایید می کند.
- پس از تایید آدرس، باید شماره مالیاتی باید اخذ شود.
- دریافت کارت بازرگانی
- تصدیق دفترهای حسابداری
- باز نمودن حساب بانکی
- معرفی حسابدارثبت شرکت در کشور ترکیه معمولا بین ۴ الی ۸ روز کاری اداره دارایی طول می کشد.
انواع شرکت ها در ترکیه
شرکت با مسئولیت محدود:
این نوع شرکت با حداقل ۲ و حداکثر ۵ نفر در ترکیه قابل ثبت است. مسئولیت سهامداران شرکت در مورد بدهی های شرکت با توجه به میزان سهم هر یک از سهامداران مشخص می شود. حدود ۹۰ درصد از شرکت هایی که ایرانیان در ترکیه ثبت می کنند، از نوع مسئولیت محدود می باشد.
شرکت سهامی( خاص-عام):
برای ثبت این نوع شرکت به حداقل ۵ نفر اشخاص حقیقی یا حقوقی نیاز است و همه شرکا با توجه به میزان سهم خود در شرکت، نسبت به بدهی های شرکت مسئول هستند. سهام این شرکت به قسمت های مساوی تقسیم شده و هر کسی می تواند هر تعداد سهم را بخرد. تعداد سهامداران شرکت های سهامی خاص، کمتر از ۲۵۰ نفر بوده و تعداد سهامداران شرکت های سهامی عام، بیش از ۲۵۰ نفر است.
شرکت تضامنی:
این شرکت، به صورت شراکتی و بین چند نفر تاسیس می شود و در صورتی که دارایی شرکت برای پس دادن قرض های شرکت کافی نباشد، شرکا باید بدهی های شرکت را پرداخت نمایند.
شرکت مختلط:
در این نوع شرکت، یک یا چند نفر در سهم شرکت با هم شریک می شوند و در صورتی که شرکت بدهکار شود، همه این افراد به میزان سهمشان، باید بدهی های شرکت را بپردازند. اشخاص حقوقی نمی توانند در این نوع شرکت، شراکت کنند.
موسسات مالی(صرافی): ثبت این نوع شرکت، در قالب یک شرکت سهامی ممکن می باشد. البته این شرکت ها سختی های مخصوص به خود را دارند و روندی پیچیده دارند.
بدون دیدگاه