معرفی اداره نفوس ترکیه

مشاوره رایگان تلفنی

هفت روز هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۸

فهرست مطالب
اداره نفوس ترکیه
معرفی اداره نفوس ترکیه

فهرست مطالب

شاید تا به حال برای کسانی که به کشور ترکیه مهاجرت کرده اند، سؤال پیش آمده باشد که اداره نفوس ترکیه چیست و چه کاربردی دارد؟ اداره نفوس ترکیه مانند اداره های ثبت احوال در کشور ایران هستند و همان کارایی مانند ثبت ازدواج، تمدید اقامت، گرفتن گواهینامه را دارند. این اداره ها در هر شهری وجود دارند و افرادی که به کشور ترکیه مهاجرت می کنند، باید به این اداره ها مراجعه کنند. ما قصد داریم در این مقاله، شما را با اداره نفوس کشور ترکیه آشنا کنیم، به این دلیل که هر زمان قصد مهاجرت به این کشور را داشتید، به مشکل برنخورید.

این اداره ها از سال 1881 در کشور ترکیه شکل گرفتند و در سال 1927 سرشماری از افرادی که در این کشور زندگی می کردند انجام شد.  در چند سال بعد یعنی 1934 تمام خانواده هایی که در کشور ترکیه زندگی می کردند، با نامی مشخص در این اداره ها شناخته شدند؛ همچنین در سال 2002 قانون خدمات جمعیتی در این کشور اجرا شد و اداره نفوس کشور ترکیه روزبه روز گسترده تر و همچنین با خدمات بیشتری به کار خود ادامه داد.

افرادی که به کشور ترکیه مهاجرت می کنند، باید به این نکته توجه داشته باشند که حتما آدرس محل زندگی و اطلاعات هویتی خود را در اداره نفوس در این کشور ثبت کنند. زیرا تمام کارهای اداری شما مانند امور بانکی، بیمه ای و شغلی، تنها با داشتن آدرس ثبتی در اداره نفوس ترکیه انجام می شود، زمانی که شما آدرس محل زندگی خود را در این اداره ثبت نکنید، دچار مشکلاتی در این کشور می شوید و نمی توانید بیشتر کارهای ضروری خود را انجام دهید. می توان گفت ثبت آدرس محل زندگی در این اداره ها برای هر مهاجری واجب است.

اداره نفوس ترکیه چه خدماتی را ارائه می دهد؟

همان طور که در بخش قبل گفته شد، افرادی که به کشور ترکیه مهاجرت می کنند، باید حتما به اداره نفوس این کشور مراجعه کنند و آدرس محل زندگی خود را در این مرکز ثبت کنند. ما قصد داریم در این بخش، برخی از خدماتی که اداره نفوس کشور ترکیه به مهاجران ارائه می دهد را به شما معرفی کنیم، تا هر زمان که به کشور ترکیه مهاجرت کردید، بتوانید بدون مشکل، کارهای خود را انجام دهید. در قسمت زیر، برخی از خدماتی که اداره نفوس کشور ترکیه به مهاجران ارائه می دهد را را می بریم.

خدمات اداره نفوس ترکیه

  • تمدید اقامت

اداره نفوس کشور ترکیه خدمات مختلفی را به مهاجران ارائه می دهد که یکی از این خدمات، تمدید اقامت است. برای افرادی که به کشور ترکیه مهاجرت کرده اند، این امکان را می دهد تا با ارائه قبض برق یا قبض آب برگه اقامت را دریافت کنند. این کار به این دلیل انجام می شود که شما سکونت خود را در این کشور اثبات کنید. اگر برای تحصیل قصد مهاجرت به این کشور را دارید، بهتر است بعد از 20 روز به اداره نفوس ترکیه مراجعه کنید و آدرس محل اقامت خود را در این اداره ثبت کنید.

  • ثبت ازدواج

کسانی که به کشور ترکیه مهاجرت کرده اند و در همان کشور تصمیم به ازدواج گرفته اند، باید ازدواج خود را در اداره نفوس این کشور ثبت کنند. اداره نفوس، مسئول ثبت ازدواج مهاجرانی است که از کشور های دیگر وارد ترکیه شده اند. این اداره ها باید ازدواج کسانی که به آن ها مراجعه می کنند را در سیستم بین المللی ازدواج ثبت کنند. در قسمت زیر به برخی از مدارکی که برای ثبت ازدواج در این اداره ها نیاز دارید، اشاره شده است.

  • نوتر و ترجمه پاسپورت
  • 5 قطعه عکس
  • برگه سلامت
  • برگه تولد و برگه تجرد
  • دریافت گواهینامه رانندگی

یکی دیگر از خدماتی که اداره نفوس کشور ترکیه ارائه می دهد، صدور گواهینامه رانندگی در این کشور است. افرادی که در کشور خود دارای گواهینامه رانندگی هستند و به کشور ترکیه مهاجرت کرده اند، می توانند با مراجعه به اداره نفوس در این کشور، گواهینامه رانندگی فارسی خود را به ترکی تغییر دهند.

همینطور بخوانید: دفتر مجازی در ترکیه / طریقه ثبت شرکت مجازی در ترکیه

شما برای انجام این کار، به یک نسخه ترجمه شده از گواهینامه فارسی و تمام مدارکی اداره نفوس از شما می خواهد، نیاز دارید. در بخش زیر، برخی از مهم ترین مدارک لازم برای گواهینامه رانندگی در کشور ترکیه که به آنها نیاز دارید را نام برده ایم.

  • نوتر و ترجمه پاسپورت
  • مجوز اقامت تأیید شده در نوتر
  • گواهی تحصیلی تأیید شده در نوتر
  • 6 قطعه عکس
  • گواهی سلامت
  • شماره ملی ترک یا کیملیک نوماراسی
  • ایجاد حساب بانکی

افرادی که به کشور ترکیه مهاجرت کرده اند و قصد ایجاد حساب بانکی دارند، باید بدانند که برای انجام این کار نیاز به برگه نفوس دارند که این برگ را باید از اداره نفوس ترکیه دریافت کنند. برای این که بتوانید حساب بانکی در این کشور باز کنید، باید سند یا اجاره نامه خانه را به همراه اصل و کپی پاسپورت به اداره نفوس ارائه دهید و آدرس محل اقامت و زندگی خود را در آنجا ثبت کنید. بعد از این که آدرس محل زندگی شما ثبت شد، در 24 ساعت آینده شما می توانید حساب بانکی در بانک های کشور ترکیه باز کنید.

ثبت آدرس در اداره نفوس ترکیه

برای این که بتوانید در اداره نفوس، آدرس محل زندگی و اقامت خود را ثبت کنید، باید ابتدا در اداره نفوس وقت رزرو کنید؛ برای انجام این کار، نیاز دارید که وارد سایت  randevu.nvi.gov.tr شوید و بر روی خدمات موردنظر خود کلیک کنید و تمام اطلاعات خواسته شده در سایت را وارد کنید. بعد از ثبت آدرس در اداره نفوس ترکیه، روز مراجعه شما به این اداره اعلام می شود. در روزی که قصد مراجعه به این اداره را دارید باید تعدادی  مدارکی که در قسمت زیر به آن ها اشاره شده است را به همراه داشته باشید.

مهاجرت به ترکیه

  • اجاره نامه یک ساله نوتر شده
  • به نام زدن قبض آب و برق
  • کیمیلک معتبر
  • برگه راندوو

به این نکته توجه داشته باشید که برای ثبت آدرس، باید از قبل در اداره نفوس ترکیه وقت گرفته باشید. همچنین زمانی که به این اداره مراجعه می کنید، باید تمام مدارک خواسته شده و مدارک شخصی را به همراه داشته باشید. اگر برای وقت گرفتن در اداره نفوس کشور ترکیه مشکل داشتید، می توانید با کارشناسان صحبت کنید تا شما را راهنمایی کنند.

جمع بندی

ما سعی کردیم که در این مقاله از شایان، شما را با اداره نفوس ترکیه آشنا کنیم تا هر زمان که قصد مهاجرت به این کشور را داشتید، به مشکل بر نخورید. گفتیم که اداره نفوس ترکیه خدمات بسیاری دارد که ما در بخش های قبل به آن ها اشاره کردیم. به این نکته توجه داشته باشید کسانی که به کشور ترکیه مهاجرت می کنند، باید حتما به این مرکز در ترکیه مراجعه کنند و آدرس محل زندگی خود را ثبت نمایند. انجام این کار برای هر مهاجری واجب است؛ پس بهتر است تمام مطلب گفته شده را بخوانید و با آشنایی کامل، این کار را انجام دهید.

برای ثبت امتیاز روی ستاره ها کلیک کنید
logo shayan
logo shayan

ارائه دهنده خدمات مهاجرتی و اقامتی برای ایرانیان در کشور ترکیه که شامل خدمات: خرید ملک، رهن ملک، شهروندی، تحصیل، پزشکی و ... در کشور ترکیه.

اقامت ترکیه

اخد اقامت ترکیه

خرید مسکن در ترکیه

خرید ملک در ترکیه

تحصیل در ترکیه

تحصیل در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

اشتراک گذاری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان