تقریبا همه کسب و کارهای بین المللی باید برای ارتقا و افزایش سود خود، یک دفتر مجازی داشته باشند. این موضوع برای بیزنس های نوپا، اهمیت بیشتری دارد. پس اگر شما هم می خواهید فعالیت خود را در کشورهای همسایه و به خصوص ترکیه گسترش دهید، تاسیس یک دفتر مجازی در ترکیه را در اولویت بگذارید. این مورد همانند ثبت شرکت در ترکیه از مزیتهای زیادی برخوردار میباشد؛ در این مطلب، به طور کامل درباره طریقه ثبت شرکت مجازی در ترکیه صحبت خواهیم کرد و برای شما عزیزان توضیح می دهیم که بدانید چطور می توانید از این طریق، کسب و کار خود را در ترکیه گسترش دهید.
دفتر مجازی در ترکیه چه کاربردی دارد؟
یکی از مهم ترین کاربردهای وجود دفتر مجازی در ترکیه، به منظور تایید آدرس شرکت ثبت شده به صورت فیزیکی در ترکیه است. زمانی که درباره دفتر مجازی صحبت می کنیم، ممکن است خیلی از افراد فکر کنند که این دفتر کلا به صورت مجازی وجود دارد. این در حالی است که برای دریافت تاییدیه از طرف اتاق بازرگانی ترکیه و شروع یک کسب و کار تازه، باید حتما یک محل فیزیکی برای این دفتر وجود داشته باشد که دفتر مجازی، این کار را انجام می دهد.
پس می توان گفت که دفتر مجازی در ترکیه به معنای داشتن دفتر اشتراکی است که شما باید هزینه مشخصی برای استفاده از آن بپردازید. بسیاری از کسب و کارها برای ادامه حیات خود، باید حتما آدرسی داشته باشند که محل فیزیکی فعالیت آنها را نشان دهد. در این شرایط، استفاده از دفتر مجازی می تواند بهترین و مقرون به صرفه ترین گزینه برای آنها باشد. در ادامه، اطلاعات بیشتری درباره این نوع دفاتر در اختیار شما قرار خواهیم داد.
پیش از این نیز گفتیم که وجود دفتر مجازی موجب می شود که هزینه صاحبان کسب و کارها برای شروع و راه اندازی بیزینس خود تا حد خیلی زیادی پایین بیاید. زیرا در این شرایط، دیگر نیازی به پرداخت مالیات بر اجاره، دپوزیت و شارژ نیست.
مزایای استفاده از دفتر مجازی در ترکیه
همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم، استفاده از دفتر مجازی در ترکیه و یا هر کشور دیگری مزایای خیلی زیادی دارد. این مزایا باعث شده اند که بسیاری از صاحبان کسب و کارها برای راه اندازی و شروع فعالیت خود به صورت حرفه ای، از این دفاتر استفاده کنند. سپس آنها می توانند بعد از رسیدن به هدف قابل قبول خود، دفتر خود را به صورت مجزا تاسیس کنند. در ادامه، برخی از مهم ترین مزایای استفاده از این دفتر در کشورهای خارجی را به صورت مختصر توضیح می دهیم.
همینطور بخوانید: ثبت شرکت در مناطق آزاد ترکیه در سال 2024 + مشاوره رایگان
- کاهش هزینه: گفتیم که در این روش، هزینه صاحبان کسب و کارها تا حد خیلی زیادی پایین می آید؛ زیرا آنها نیازی به پرداخت کمیسیون، رهن، مالیات بر اجاره، استوپاژ و سایر موارد این چنینی را ندارند.
- امکان ایجاد جلسه با سایر کارکنان: ممکن است خیلی از افراد فکر کنند که به خاطر مجازی بودن این دفتر، نمی توان در آنجا جلسه ای برگزار کرد. این در حالی است که خیلی راحت می توان همه افراد و منشی شرکت را در دفتر مجازی برای برگزاری جلسات گرد هم آورد.
- امکان استفاده از امکانات مختلف: در دفاتر مجازی ترکیه امکانات متعددی وجود دارند که صاحبان کسب و کارها می توانند برای درک و یا تفهیم بهتر موضوعات مد نظر خود از آنها استفاده کنند. به عنوان مثال، این امکانات می توانند به صورت صوتی یا تصویری و هوشمند در اختیار شما قرار بگیرند.
- ارائه آدرس برای ثبت شرکت: همان طور که گفتیم، برای ثبت شرکت در ترکیه باید حتما آدرسی از محل شرکت خود ارائه دهید. در این شرایط، شما می توانید آدرس دفتر مجازی خود را ارائه داده و از این طریق، شرکت خود را ثبت و فعال نگه دارید.
- امکان استفاده از آدرس برای استفاده از مرسولات: در صورتی که شرکت شما محصولاتی در اختیار مردم قرار می دهد و کالاهایی را به دست آنها می رساند، بهتر است برای جلب اعتماد آنها، حتما آدرس واقعی داشته باشید. به همین دلیل با استفاده از دفتر مجازی، شما یک آدرس واقعی برای ارسال مرسولات پستی و یا دریافت نامه ها دارید.
هزینه مورد نیاز برای ثبت شرکت مجازی در ترکیه چقدر است؟
شما برای این که بتوانید یک دفتر مجازی در ترکیه راه اندازی کنید، باید هزینه مشخصی پرداخت نمایید. هزینه مورد نیاز برای ثبت این دفتر بسته به خدمات و امکاناتی که ارائه می دهد، می تواند متفاوت باشد. در صورتی که بخواهید برای یک سال دفتر مجازی را اجاره کنید، هزینه کل این یک سال را به صورت یک جا و اول از همه پرداخت کنید.
همینطور بخوانید: تحصیل در ترکیه + هزینه، مدارک و شرایط پذیرش 2024
با این حال، دفاتری که به صورت یک ساله اجاره داده می شوند، هزینه خیلی مناسب تری نسبت به دفاتر دیگر دارند. به طور کلی، بسته به خدمات و امکانات ارائه شده در دفتر مجازی، می توانید انتظار داشته باشید که هزینه اجاره آن برای یک سال بین ۱۸۰ تا ۲۵۰ دلار متغیر باشد.
طریقه ثبت شرکت مجازی در ترکیه
بعد از این که درباره مزایا و هزینه مورد نیاز برای ثبت شرکت مجازی در ترکیه اطلاعاتی به دست آوردید، نوبت به آن می رسد که بدانید اصلا چطور باید این شرکت ها را راه اندازی کنید. مهمترین مراحلی که باید برای راه اندازی این شرکت ها انجام دهید را به صورت منظم نام می بریم.
انتخاب نوع شرکت
شرکت ها انواع مختلفی دارند که برخی از آنها خصوصی، برخی دیگر سهامی و برخی دیگر با مسئولیت محدود هستند. بیشتر افراد برای راه اندازی اولین شرکت خود در کشورهای خارجی، نوع خصوصی را ترجیح می دهند.
ثبت شرکت در اتاق بازرگانی
بعد از این که مشخص کردید می خواهید شرکت خود را به چه صورت راه اندازی کنید، نوبت به آن می رسد که شرکت مورد نظر را در اتاق بازرگانی ثبت نمایید. برای انجام این کار، باید کارهای اداری مربوط به آن را با دقت انجام دهید.
همچنین بخوانید: سفارت ترکیه در تهران / آدرس، ساعات کاری و گرفتن وقت قبلی 1402
ثبت آدرس دفتر مجازی
همان طور که می دانید، برای ثبت شرکت باید حتما یک آدرس مشخص برای دفتر خود داشته باشید. در این شرایط، باید آدرس مورد نظر دفتر مجازی خود را به اداره مالیات اعلام کنید. بعدا اداره مالیات برای تأیید صحت آدرس شما، بازرسانی به آنجا می فرستد.
دریافت گواهی عنوان تجاری
دریافت این گواهی برای افرادی که می خواهند شرکت خصوصی ثبت کنند، ضروری است. در این گواهی عنوان تجاری، اطلاعات مختلفی مانند مشخصات صاحب شرکت و آدرس محل کار درج می شود. این در حالی است که برای ثبت شرکت های سهامی و شرکت هایی با مسئولیت محدود، مجوزهای مورد نیاز باید از طرف وزارت مربوطه دریافت شوند.
انجام کارهای مالی
برای این که کارهای مالی شرکت خود را انجام دهید، بهتر است حتما یک مشاور مالی استخدام نمایید. زیرا این شخص می تواند به شما در انجام امور مالی و مالیاتی و یا تنظیم اجاره نامه دفتر کار مجازی کمک بسیار زیادی کند.
گرفتن کد مالیاتی
در قدم بعدی، وقت آن می رسد که کد مالیاتی را از اداره مالیات مربوطه دریافت کنید. همچنین در این قسمت باید سند ثبت شرکت را نیز از اتاق بازرگانی بگیرید.
تایید آدرس شرکت از طرف اداره مالیات
بعد از این که همه کارهای بالا را انجام دادید، اداره مالیات بازرسانی به آدرس شما فرستاده و در صورت تایید، به شما امکان ثبت شرکت را می دهند. در صورت تأیید اداره مالیات، شرکت شما به صورت رسمی ثبت خواهد شد.
همچنین بخوانید: معرفی اداره نفوس ترکیه
سخن پایانی
بسیاری از افراد برای انجام مراحل بالا، با چالش ها و سختی های زیادی مواجه می شوند. از این رو، کمک گرفتن از افراد متخصص و باتجربه در این زمینه، می تواند فرایند تاسیس و ثبت دفتر مجازی در ترکیه را برای صاحبان کسب و کارها خیلی سریع تر کند. از این رو، کارشناسان شایان به صاحبان کسب و کارهای نوپا کمک می کنند تا بتوانند در سریع ترین زمان ممکن، خیلی راحت بتوانند فرایند ثبت شرکت مجازی در ترکیه را انجام دهند. تنها کاری که باید انجام دهید، این است که با کارشناسان شایان تماس برقرار کنید.
بدون دیدگاه